dimecres, 21 de març del 2007

Calaix de Sastre

1.- De tots es conegut que els jugadors del Barça són rics i famosos, i com a tal s'han de comportar. Llavors no ens ha d'estranyar que tinguin aquests cotxes. Com tampoc sorprèn el cotxe d'Oleguer: És ideal per portar el gossos en un concert o per anar a la muntanya amb les xiruques.

2.- Per tots es sabut el fenómen del calentament global. Com també el risc d'incendis en temporada d'estiu i com el Bombers a vegades triguen dies en poder controlar i extingir un incendi. Però tot això ho saben molt bé els antics habitants de Centralia (Pensilvania), ja que en el seu poble esta declarat un incendi des del 1962.

3.- T'agradaria saber si estàs ben pegat? Vols saber si ha gent que cobra mes que tu? Doncs entra aqui. El problema de la pàgina es que vas mirant els sous de la gent que més o menys està en la teva categoria i veus que la majoria cobra més que tu. I quant finalment trobes algu amb un sou més baix que el teu, et dones compte que treballa a mitja jornada, que està en pràctiques o que és becari. Aquesta és la grandesa dels que no arribem a ser mileuristes.

4.- Degut a l'aturada en la Lliga, Mundo Deportivo s'ha ideat una macroenquesta per tal d'ompli fulles del seu diari, com ja va fer quant s'escollia el millor onze de la història de FC Barcelona. En aquest cas hem d'escollir el millor gol. De moment guanya la xilena de Rivaldo al València, seguit del gol de Koeman a Wembley i del gol de Ronaldo al Compostel·la.

5.- Molts cops en queixem que algunes pel·licules són molt llargues, i no diguem ja si formen part d'una triologia. Per exemple, per veure la triologia sencera de El Senyor dels Anells hem de destinar més de 9h per veure les tres parts. Doncs jo he sigut capaç de veure les tres pel·licules en 15 segons. No us ho creieu? Aqui teniu la prova: La comunitat de l'anell, Les dos torres i El retorn del rei. Vist el tres videos, crec que he captat l'esència de la triologia. Si voleu veure més pel·licules sense perdre el temps, visteu Flabber.

2 comentaris:

mrpage ha dit...

Ohh! Moltes gràcies per els links. Tots molt interessants. Sobretot el del salari i el de les pelicules. La de Matrix és brillant, surt el Keanu Reeves i diu: "What?". Genial, jo tampoc la vaig entendre.

Anònim ha dit...

Ostras!! m'estic rumiant de comprar-li el nino inflable al meu gosset!