dilluns, 7 de maig del 2007

Que sapigues que venim a per tu, et va bé el 17 de juny?

Aquesta és la portada d'avui del Marca. Atenció que venen a per "nosaltres". Home, es que aquest cap de setmana han canviat moltes coses: passen a ser segons, a dos punts del líder. Desprès de veure la portada, segur que més d'un culé tindra el culet tan estret que no li passa ni un pinyol d'oliva. I es que, al culé de pro (o sigui al pesimista) li fa més por notar l'alé del Madrid al clatell que no el del Sevilla o València. Però home, s'ha de recordar que es manté l'avantatge de dos punts. Però en un hipotètic empat a punts, el Madrid té el gol average a favor. Tot això es veritat, però també el Barça té un calendari més asequible, amb Betis, Getafe i Espanyol a l'estadi, el Calderón com a visita més complicada i a Tarragona com a fi de festa. Si però el Madrid s'ha tret de sobre al València i al Sevilla i a més a més rep a l'Espanyol a 4 dies de la final de la UEFA, al Mallorca i al Depor i visita Huelva i Saragossa. Si, però el Barça comença a recordar per estones el de époques passades i, tot i que genera moltes ocasions, sempre n'acaba fent alguna. Si, però el Madrid no li fa falta jugar bé: t'arriba un cop i fa dos gols. Però es que a més el Madrid té tot el suport mediàtic per guanyar, fet que encara posa més pressió al Barça.

Arribat a aquest punt, el bon culé hauria de ser capaç de recordar aquestes dos portades:
Ni van guanyar el Mundial ni s'ho van tragar. Punt i final. Aquest any recuperarem l'Amunike i l'Okunowo perque ens cantin desde la plaça Sant Jaume allò de "Campelones, campelones" mentrè l'Eto'o fa votar al president Montilla.
PD: Siusplau que ningu digui: "us imagineu un Tenerife... però al revès?" No m'ho vull ni imaginar...

3 comentaris:

mrpage ha dit...

Jo, ja t'ho dic ara, no les tinc totes.

Igual que l'IGD de futbol. Se'l veia a 3a i cada cop esta més just.

A veure si ambdos s'espavilen i no foten l'imbecil. Llavors si que seria per matar-los. El Barça més.

Anònim ha dit...

Ja tens raó Albert ja! Ja fan patir, i els merengues ja ho saben ... i juguen amb aixó!

Anònim ha dit...

no podran amb la pressió psicologica (esperem)! a més el ronaldinho ha d'acabar bé la temporada per poder demanar una revisió del seu contracte. Que se'l venguin ja!