divendres, 4 de maig del 2007

David Hasselhoff

David Hasselhoff és un d'aquells persones que per bé o per mal han marcat a tota una generació. Primer va ser quant érem petits, que tots volem tenir de grans un cotxe com el Kitt. Si teniu diners, podeu complir el vostre somni. Però mentre nosaltres volíem el seu cotxe, les nostres mares... com ho diria... es fixaven en altres detalls. Si senyor, tot i que pot semblar mentida, es va convertir en tot un sex-symbol. Es que quan era jove, tenia un noseque que no podies deixar de mirar.

En els 90's va tornar amb força amb la sèrie Baywatch, fet que va provocar que milions de catalans anéssim a la platja en la cerca de pamelas. La decepció va ser gran quant ens vam trobar amb la realitat catalana...
Però a part de tot això, el bo del David també es conegut per la seva faceta musical. No es que sigui molt conegut aquí, però si que té (o tenia) un cert èxit als EUA i, sobretot, a Alemania. I us preguntareu, cal conèixer aquesta nova faceta? doncs si, perquè sinó no podeu entendre en tota la seva magnitud la importància que té en la nostra societat. I es que no us podeu arribar a fer una idea de la importancia del Hasselhoff fins que no fem un tomb per internet: allà hi trobem diferents jocs amb la seva cara com a protagonista (I i II), diverses galeries de fotografies de un gust especial (I i II) i fins i tot una web on tenim el dubtós gust de poder depil·lar el seu pit.

Sense dubte estem davant d'un personatge que ha sigut capaç de sobreviure al temps i a les generacions, passant de icona sexual dels 80's a icona pels frikis.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La realitat catalana? Ui Xavi, t'estas jugant el físic!

mrpage ha dit...

Si si. La realitat catalana. Molt ben vist Xavi.

La veritat és que en David és un tio cutre on els hi hagi. Pero molts ja hauriem volgut ser al seu lloc varies vegades...

Anònim ha dit...

a mi no m'hagues fet res estar al seu lloc durant la serie dels vigilants de la platja.
els jocs són molt freaks! ara no sé qui és més freak, si ell o tu per trobar aquest jocs (que segur que has provat de jugar-hi).

mrpage ha dit...

Mira, just avui surt un video en el que apareix borratxo com una cuba. Pitjor que el Magí.

Video