dimecres, 1 d’agost del 2007

Ciutadans de Catalunya, ja sóc aquí!

Com ja deveu saber la Sílvia i jo vam anar de vacances a Tenerife, així que com que em va agradar molt us en faré 5 cèntims.

El dilluns dia 23 vam sortir a les 22:55 de l'aeroport de Barcelona...(amb una horeta de retard), Vam arribar amb el temps just per poder recollir el fabulós cotxe de lloguer (un C3 que per l'autovia gas a fondo i en baixada pillava 130km/h) mitja horeta de cotxe i ja estavem a Las Caletillas, el poble on hi teniem l'hotel.

Dimarts dia 24 ens vam llevar i vam anar a esmorzar al buffet lliure, desprès ens vam posar el banyador i cap a la piscina, la nostra sorpresa va ser quan vam veure que es podia distingir perfectament els guiris per el seu to vermellot a la pell! tothom estava moooolt moreno...bueno menys nosaltres...a la tarda vam anar a veure el poble de La Candelaria (patrona de les illes) i com no a pasejar per la sorra negra!

Dimecres dia 25 al matí vam fer exactament el mateix que dimarts i a la tarda vam agafar el cotxe i vam visitar Taganana, Benijo, Roque de las bodegas i Sant Crostobal de la Laguna (antiga capital de la illa, on hi ha l'aeroport del nord).

Dijous dia 26 com no al matí vam anar a la paltja de la Candelaria (a la nit hi feien un megaconcert...de Ricky Martin) i desprès a la piscina amb aigua de mar de l'hotel. A la tarda vam visitar Sant Cruz de tenerife, que com totes les capitals te moltes obres. Aqui vam fer la visita obligada del viatge...a l'estadi on el Barça va guanyar dues lligues...el camp del Tenerife Heliodoro Rodriguez López!

Divendres dia 27 (la Sílvia en va fer 24!!!) Al matí per no perdre el costum vam anar a la platja i a la piscina. A la tarda Vam visitar la Villa de Orotava i el Puerto de la Cruz on vaig haver de tenir mooooooolta paciència per totes les botiguetes a les que vaig haver d'entrar...


Dissabte dia 28 al matí encara que sembli impossible vam donar la volta a la illa passant primer per els barrancs de Los Gigantes, per una carretera amb més curves que L'Amparo Moreno i com no el mega C3 que entre les curves i la pujada anavem a 20km/h. Al migdia vam arribar a Icod de los vonos amb la foto de rigor del Drago mil·lenari, vam dinar al restaurant de l'Agustin i la Rosa papas arrugás con mojo picón. A la tarda vam visitar Garchico, que tenia el port més important de la illa fins que fa uns 200 anys una erupció volcànica el va soterrar.

Diumenge dia 29, visita obligada al Parc Nacional del TEIDE, amb impressionants vistes de la vall d'Orotava, de les dunes que et transporten a un paisatge llunar i paisatge volcànic. Al baixar parada obligatòria al Roque de Garcia, més conegut per que és el que sortia als bitllets de 1000 pts.


Dilluns dia 30, anem a visitar la zona més turística i també més guiri de la illa...El puerto de los Cristianos i Las Americas (també conegut per l'arribada de pateres), massificat a més no poder i tots els establiments en anglès...erem a tenerife oi?? doncs aqui no ho sembla...també és el fi de les nostres vacances...així que a la tarda anem cap a l'aeroport i tornem el C3 i...com no també tornem amb retard, encara hem estat de sort que no ens han perdut cap maleta!!!

Això conta com apunt de mite oi??

P.D.: Text escrit per la Sílvia ja que el Xavi us ho volia explicar en 4 línies.
P.D.2: Fotos gràcies a "Xavi fes una foto!"

3 comentaris:

Anònim ha dit...

jo també vull anar de vacances!!!

Anònim ha dit...

jejeje ja m'ho crec que vas tenir moooooolttaaaa paciencia per anar tota una tarda de botigues! Es que quant les dones si posen no hi ha qui les pari.
També crec que veu estar encertats anant a visitar el camp de futbol del tenerife, un camp historic dins del Fc Barcelona.

mrpage ha dit...

A saber: Jo he visitat el Molinón, el Carlos Tartiere i San Mamés. Bé, els he visitat per fora.