dissabte, 14 d’abril del 2007

A-Team

En 1972 cuatro de los mejores hombres del ejército estadounidense que formaban un comando, fueron encarcelados por un delito de robo que no habían cometido...
[veure intro]

Així començava una de les millors series que s'han fet en la televisió mundial de tots el temps.
Home, segurament estic exagerant, però i què? Era una serie que enganxava quan erem petits i que segurament ara mateix no li faríem cas perquè la trobaríem repetitiva.

Lo millor d'aquestes series del 80, es poder-les veure amb la perspectiva que et dona la maduresa dels anys. Toma frase! El que vull dir es que segurament, quant la vam veure per primer cop, ens van passar per alt petits detalls que avui ens farien avergonyir. Com per exemple: sabieu que la biòloga més famosa va actuar en un capítol? Aquí la prova. Tots aquells que us feu el xulo de no haver vist mai una serie seva, ja no ho podeu dir si heu vist El Equipo A.

Un altre tema que ens faria avergonyir es Mr.T. Alguns direu que estic boig, perquè quant érem petits era lo más de lo más. Tot i que feia dubtar, ja que un tio com ell, que li fos por volar i que sempre el droguessin... donaven ganes de dir: "Però que no ho veus! Si sempre passa el mateix! Fot-li un cop de puny al Smith i que es tragui el puro!". Però tot i això, era un personatge que tenia gantxo (ho pilleu?). I en tenia perquè no el coneixíem del tot. Home, alguns sabíem que era bastant amic del Hulk Hogan i que havia fet les seves actuacions en el Pressing Catch. Com també alguns sabíem que es va donar a conèixer gràcies a Sylvester Stallone y la pel·licula Rocky III. Fins aquí bé. La sorpresa és quan descobreixo que té una carrera musical... I el seu gran èxit va ser: Treat your mother right.


Així eren els feliços 80's

PD: Aquí teniu una versió de l'èxit de Mr.T. feta en l'hora Chanante. Per cortesia de la Marta i l'Edu.

3 comentaris:

mrpage ha dit...

Que gran que és Mr.T.

Aquestes cadenes, aquests pantalons curts rollo Albert Duran, impressionant.

La millor serie no sé, però un referent per la majoria segur.

Anònim ha dit...

óstres! m'has deixat cul cagat veient la biologa més famosa de l'estat espanyol en un capítol de la serie.

Anònim ha dit...

L'altre dia vaig pensar amb tu, eren per allà a les 4 de la tarda i fent zapping (en aquelles hores hi ha dies que no tinc feina) vaig veure una altre serie mitica de la nostre infantesa: el gran heroi america. Va d'un professor que uns extraterrestres li regalar un vestit amb super poders pq salvi el món, però perd el llibre d'instruccions i no el sap utilitzar gaire bé.
Tot una freakada!!!!