dijous, 20 de setembre del 2007

Apunts del FCB - O.Lió


Zambrotta força fluix, sembla com si les temporades les comences totalment out i a mesura que van passant els partits es vagi entonant. La seva aportació ofensiva es gairebé inexistent i en defensa alterna badades importants amb bons talls de pilota.

La parella Marquez-Milito sembla que hagi funcionat, i de moment hauria de ser la titular mentres es recupera Puyol. Ahir poc o gens van inquietar els francesos a Valdes.

Abidal s'esta convertint en el millor fitxatge de l'estiu, s'ha fet amo i senyor de la banda esquerra. En defensa pocs problemes va tenir i en atac s'incorpora amb encert.

Touré Yaya, una vegada més, es va fer l'amo del mig del camp. En defensa exerceix de stopper clar i en atac s'ofereix com a recolzament per distribuir el joc, tot i que necessita dos o tres tocs per fer-ho i això enlenteix el joc. Ahir va probar el xut desde fora l'àrea sense gaire fortuna.

Dels dos interiors d'ahir, el millor Deco. Tot i que va començar perdent algunes pilotes i errant en las passades fàcils, es va entonar conforme passaven els minuts. Xavi per la seva part, va fer un partit totalment gris, no se'l va veure massa i tot apunta que contra el Sevilla serà el suplent.

Messi totalment decisiu en el resultat, els dos primers gols van sortir de les seves botes. I es que aquest Messi és el 80% del joc ofensiu de l'equip, i actualment l'única arma ofensiva que salva l'equip. Només un però, si fos capaç d'associar-se més amb els companys, seria el millor jugador del moment. Perquè el dia que es capaç d'anar-se'n d'un, de dos, de tres i de fins a quatre jugadors molt bé, però el dia que no li surten les coses es desesperant.

Tan Henry com Ronaldinho ahir van fer un mal partit. El francès encara no s'ha aclopat als seus companys i viceversa i encara se'l veu força lent sobre el camp. Li falten partits i entrenaments per agafar la millor forma, almenys esperem que el gol d'ahir l'hagi tranquilitzat. Per part del brasiler, ahir va ser el tercer partit consecutiu que va ser substituit i una clar missatge de l'entrenador (algu va dir que no seria capaç d'assentar a cap dels quatre fantàstics) que sembla que li vulgui dir: "De moment ets titular però com et descuidis més, a sota tens gent que t'apreta. I tens sort que l'Eto'o estigui lesionat, sinó em faries companyia a la banqueta." Ahir com a mínim ho va intentar en un parella d'ocasions, però quant no acompanya el físic...

Iniesta ahir va ser el millor dels suplents i va tornar a fer bo el tòpic que diu que quant millor rendeix és quant entra en les segones parts. Hauria de pensar en trencar-lo d'una vegada i fer que aquesta sigui la temporada de la seva consolidació, sinó es vol convertir en un Guti de la vida.

Pel que fa al debut de Dos Santos i Bojan, totalment testimonial. Simplament per poder dir: "Mireu, Europa, quins joves fem debutar..."

2 comentaris:

mrpage ha dit...

Jo vull que facin fora el Rijkaard i que t'hi posin a tu d'entrenador. Series molt millor que ell.

ddriver ha dit...

no estic d acord amb el comentari del zambrotta,va ser un dels que mes va lluitar,l any pasat igual,es l unic que es trenca la cara a la defensa l error es que no puja com feia en gio o l altre pero sempre esta lluitant les pilotes i molts cops molt desasistit per els companys.Si l any pasat la mitat haguesin lluitat com el zambrotta hauriem estat campions